Föreningsinformation

Vi har ett brutet räkenskapsår; 1 juli – 30 juni from 2017. Syftet till att vi har det är för att vi vill hålla ihop tävlingsåret på samma år, dvs höst och vår ex ht 2017- vt 2018 är ett tävlingsår.

Styrelsen är alltid öppen för att få med nya entusiastiska och framtida styrelsemedlemmar som exempelvis suppleanter. Syftet med att om vi är fler engagerade i styrelsen så kan vi på ett bra och lånsiktigt sätt introducera  nya styrelsemedlemmar och få in nytänkande och genomföra en smidig generationsväxling till styrelsen.

Intresserad av att jobba i styrelsen?

Anmäl dig då till ordforande@powercheer.se om du är intresserad att bli suppleant i styrelsen våren 2017 med visionen att ta en post i styrelsen till hösten 🙂

————————————————————————————————————————————–

Vi behöver fler stödmedlemmar till vår förening så anmäl dig redan idag! Det koster 200kr/år och medlem. Alla kan vara med mamma, pappa, mormor, farfar, syskon, kompisar, kusiner mfl

Skicka ett mail till kassor@powercheer.se och meddela att du eller fler vill bli stödmedlem/ar så får du en faktura från oss 🙂 TACK FÖR DITT BIDRAG!

Alla inbetalningar som rör föreningen (terminsavgifter/medlemsavgifter, licens) betalas in till:

• PG 295065-7 Power Cheer Allstars Sweden

Frågor till kassor@powercheer.se

• Terminsavgift betalas i September & Januari (inkluderar en förenings T-shirt)
  • Licens för att tävla (försäkring), 275kr faktureras i aug/sept
  • Medlemsavgift 200kr, faktureras en gång per år i januari eller när du börjar hos oss.
  • Andra kostnader, extra träningar, kläder, dräkt, tävlingar, camp mm tillkommer.
  • Om någon slutar, måste aktiv betala terminsavgiften om träningstillfällena överstiger 2-3 träningstillfällen. Vid långvarig skada hanteras det individuellt.
  • Beställd dräkt måste betalas av aktiv även om man slutar. Aktiv får inte sin dräkt förrän den är betald.

Vi söker sponsorer, inget bidrag är för litet!

• Du får företagets logga publicerad på vår hemsida
  • Med ditt bidrag ger du våra aktiva möjlighet att kunna utvecklas